I samarbete med S.R Rekrytering söker nu Byggnadsfirma Lundberg & Carlsson AB, även kallat Locab en arbetsledande byggnadssnickare.

Byggnadsfirma Lundberg & Carlsson AB i Malmbäck är ett litet byggföretag med rejäla muskler. Företaget startades redan 1961 av entreprenörerna Lennart Lundberg och Elof Karlsson som vann upphandlingen av byggnationen av ett nytt äldreboende i Malmbäck. Idag har företaget 11 anställda och har fortfarande sin bas i Malmbäck där de nyligen flyttat in i nyrenoverade och mer ändamålsenliga lokaler. Majoriteten av alla arbeten utförs inom 5 mils radie från Malmbäck. Projekten omfattar allt från takbyten, fönsterbyten, renoveringar och tillbyggen mm  åt privatkunder till byggnationer och renoveringar åt kommuner, företag och lantbruk.

Som arbetsledare leder och fördelar du arbetet i både små och stora projekt. Du har ett tätt samarbete med dina kollegor och har förmågan att driva arbetet framåt enligt satt tidsplan. Som arbetsledare har du även mycket kontakt med kunder, övriga kollegor och underleverantörer.  Därför är det viktigt att du är har en god kommunikativ förmåga, är ansvarsfull och engagerad i ditt arbete för att säkerställa att vårt arbete utförs med högsta kvalitet och kundfokus. Du har flera års erfarenhet av att arbeta praktiskt och vill fortsätta med detta även som arbetsledare. Yrkesbevis är ett krav och meriterande är om du har BE-körkort.

Din bakgrund kan vara varierande. Kanske arbetar du idag som byggnadssnickare och känner att du är mogen att gå vidare till en tjänst med mer ansvar där du får möjlighet att utveckla ditt ledarskap och samordnande förmåga. Kanske är du idag arbetsledare eller liknande på ett större företag och vill ha möjligheten att återigen arbeta mer praktiskt utan att förlora din ledande roll.

Byggnadsfirma Lundberg & Carlsson AB är måna om att anställda ska trivas och ha en god balans mellan arbete och fritid. Lojalitet och engagemang värderas högt då företaget är litet och familjärt. Det ska helt enkelt kännas bra att åka till jobbet på morgonen!

Arbetstider: 7-16 med möjlighet till innarbetning.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan och ditt CV till ansok@srrekrytering.se

Märk din ansökan med “locab”

För frågor om tjänsten, kontakta Susanne Romin, S.R Rekrytering via mail susanne.r@srrekrytering.se eller telefon 0735-936354